Skip to main content

Декоративен трон от изкуствени растения

Размери: Обща височина: 2.60 метра Ширина (най-широка част, включително подлакътници): 1.90 метра Височина на седалката: 1.20 метра

2340,00 лв

Изработен от здрава метална конструкция, този трон е стабилен и устойчив, осигурявайки комфорт и удобство на своите потребители. Металната конструкция е внимателно облечена с мрежа. 

Неговата уникалност и изящество се дължат на зелените декоративни панели, обгръщащи трона. Тези изкуствени растения придават на трона живописен и природен вид, който допълнително се подчертава от индивидуално избрания цвят на панелите. Можете да изберете между розов, бял, жълт и червен, за да направите трона съвсем уникален и персонализиран.

Тронът "Екзотична роза" е идеален за различни събития и мероприятия, като сватби, рожденни дни, корпоративни партита и други специални случаи. Той не само ще добави стил и елегантност на вашия интериор, но също така ще бъде върховата точка на всяко събитие.

Тронът може да бъде изработван в различни размери и с различни видове растителна декорация. 


Размери: 
Обща височина: 2.60 метра
Ширина (най-широка част, включително подлакътници): 1.90 метра
Височина на седалката: 1.20 метра

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти