Skip to main content

Надуваеми батути

Сортирай поНадуваемите батути са изработени от висококачествен винил и се използват за скокове или игри. Батутите могат да бъдат както единични, така и комбинирани с надуваеми пързалки. Надуваемите батути са обезопасени. Биват много различни форми с размери, в зависимост от предпочитанията на клиента. Всички батути се продават с компресор за надуване.

Колко зони за игра може да има в надуваемо съоръжение?

Няколко зони за игра: Комбинирания батут с пързалка интегрира множество функции и забавления за игра на децата. Той включва пързалки, зона за скачане, зона с надуваеми играчки и препядствия, които позволяват на децата да се наслаждават едновременно на множество игри и да създават щастливо детство.

Колко време отнема надуването?

Оборудван с въздушна духалка (компресор) с мощност 1500 W, подобен вид надуваем парк се надува само за няколко минути. След употреба той може бързо да се издуха през изпускателната тръба за въздух, след това да се сгъне и съхрани в чантата.

От какви материали се изработва надуваемия батут

Изработка от PVC Tarpoline 450/650гр/м2 английски винил с превъзходна устойчивост на износване. Полиестерни конци. Освен това Сертификати за качество TÜV ISO 9001

Безопасни ли надуваемите батути?

Бордове за да се гарантира безопасността на децата по време на игра. Предлагат се различни меки форми надуваеми безопасни за допълнително удоволствие.

Подходящ подарък ли е надуваем батут?

Това е перфектен подарък за деца: Комбинацията батут с пързалка е достатъчно просторна, за да побере повече деца. Децата могат да се състезават, да се плъзгат по гладките пързалки и други. Те могат да се научат да споделят, докато играят, за да подобрят общуването си и да създават много приятелства

Какви са ползите за здравето от надуваем батут?

Надуваемите батути са много полезни заради самият процес на скачане, който укрепва костите на децата.