Skip to main content

Надуваем батут Парти тайм

Размери: 4,50 х 7 х 2,50м Материал: висококачествен английски винил с висока плътност

8500,00 лв

Насладете се на безкрайни часове забавление с надуваемата пързалка "Парти тайм"! Това весело и ярко представление ще превърне всяко събитие в истинска празнична атмосфера. Изработена от висококачествен винил, тази пързалка предлага издръжливост и здравина, осигурявайки безопасно развлечение за децата. Със своите впечатляващи цветове и иновативен дизайн, "Парти тайм" е идеалният избор за игрите на открито.

Размери: 4,50 х 7 х 2,50м
Материал: висококачествен английски винил с висока плътност
Компресор: 1500W
Гаранция на шева: 6 месеца

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти