Skip to main content

Надуваем батут Севастопол

Размери: 5 х 4 х 2,90м Материал: висококачествен английски винил с висока плътност

6000,00 лв

Създайте свят на вълнуващо разнообразие с надуваемата пързалка! Тази магическа пързалка пренася вашите деца в приключенски свят, пълен с безкрайни възможности. Изработена от висококачествен винил, батутът е устойчива на износване и предлага стабилност и сигурност при игра. Със своите живописни и наситени цветове, тази пързалка е гаранция за дълготрайна забава.

Размери: 5 х 4 х 2,90м.
Материал: висококачествен английски винил с висока плътност
Компресор: 1500W 
Гаранция на шева: 6 месеца

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти