Плажен чадър с покривало от палмови листа 300см

Продуктов код: P300
Чадърът се състои от метална рамка, покривало от естествени палмови листа и кол. Диаметър на покривалото: 300см. Кол: 300см Чадърите са стационарни и не се сгъват.

600,00 лв

Диаметър на покривалото: 300см.
Кол: 300см
Чадърите са стационарни и не се сгъват.

Чадърът от естествени палмови листа е уникален аксесоар за защита от слънцето, който се отличава с естетичен и екологичен дизайн. Тези чадъри са направени от най-висококачествени палмови листа, които са специално обработени, за да бъдат устойчиви на атмосферни влияния и да не избеляват.

Чадърът е снабден със здрава метална рамка, която осигурява стабилност и дълготрайност на конструкцията. 

Палмовите листа са леки и гъвкави, което прави чадъра лесен за носене и съхранение. Те също имат естествен блясък и топлина, която допълнително подчертава естетиката на чадъра. Всички тези характеристики правят чадъра от естествени палмови листа перфектен за употреба на плажа, в градината или като декоративен елемент в интериора на дома.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти

Baron.bg logo


© All rights reserved. Powered by Baron Design.