Skip to main content

Ратанов стол Да Винчи SER10

Продуктов код: SER10
Стол от естествен ратан Да Винчи Размери: - 60/68/90см

150,00 лв

Размери:

- 60/68/90см.

Материал: естествен ратан

Удобен и издръжлив стол от естествен ратан за вашия интериор или външно пространство. Изискан дизайн и ергономична форма.

Столовете от ратан са удобни и ергономични, със специално облегало за гръб, което осигурява оптимална подкрепа и комфорт по време на сядане. Те могат да служат за обзавеждане на вътрешни и външни пространства като градини, тераси, веранди или балкони, или да се използват като интериорна мебел за Вашия дом. Ратановите столове имат изискан дизайн, който може да допълни всяко декоративно решение, като същевременно осигурява уют и спокойствие в домашната обстановка.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти