Skip to main content

Реализирани проекти за наши клиенти

Детски кът "Тролчетата", София 2020г

Проектът е реализиран януари, 2020г в гр. София, заведение "Тролчетата".

Изграден детски кът в гр. София, жк Лозенец. Изградено е модулно съоръжения в заведения "Тролчетата". Съоръжението е с размери: 540x270x240см и включва в себе си 1 брой качванка, 1 брой арка, 1 брой тунел тип мрежа, 1 брой басейн с топки, 3 комплекта меки спагети,1 комплект меки триъгълници, 1 комплект вертикални преси, 1 комплект хоризонтални преси, 1 брой правa пързалкa, 1 брой люлка. В проекта е включена още обезопасителната настилка под съоръжението, обезопасителна мрежа и ПВЦ изолация за металната конструкция.

 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти