Skip to main content

Реализирани проекти за наши клиенти

  Детски център в хотел Лагуна Свети Влас

  Имате въпроси?

  Ревюта

  Ревюта

  Има още няма отзиви за този продукт.
  Плащане

  Начините за плащане са:

  1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

  2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

  Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

  Доставка

  Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

  Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

  За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

  Лидер от над 20 години

  на едро и дребно

  Индивидуални поръчки

  Ниски цени

  Реализирани проекти