Skip to main content

Метална стойка за маса MSM121

Продуктов код: MSM121
Размери: 70 см. височина 155 см. широчина Профил: 80/80 мм.

380,00 лв

Тази ръчно изработена метална стойка за маса е най-добрият избор за тези, които ценят красотата и функционалността. Своята изчистена линия и мек дизайн, тя е идеалното решение за тези, които искат да добавят някакъв елемент на елегантност и стил към дома си. Изработена от висококачествен метал, тази стойка е здрава и издръжлива, а нейната уникална визия ще я направи визитната карта на вашия интериор.

Размери: 70 см. височина 155 см. широчина
Профил: 80/80 мм.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти