Skip to main content

Екзотична декорация с палмови листа

Материал: изсушени палмови листа

Естетическа привлекателност: Палмовите панели създават автентичен и екзотичен външен вид, който допринася за тропическата обстановка и плажното настроение. Те предоставят уникален визуален ефект и допълват декорацията на мястото.

Природна издръжливост: Палмовите листа са изключително устойчиви на влага, слънце и вятър, което ги прави идеални за използване на открито. Те са устойчиви на влага и не избледняват под влиянието на слънчевата светлина.

Лесен монтаж: Панелите от палмови листа са леки и лесни за монтаж. Те могат да бъдат прикрепени към рамки или решетки с помощта на винтове или други подходящи закрепващи елементи. Това ги прави удобни за бързо инсталиране и ремонт.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти